Las Colmenas, de zon in uw glas
We staan bekend om onze persoonlijke aanpak en werkwijze. We hebben dan ook direct contact met alle liefhebbers en bestellers van Las Colmenas. Wilt u meer weten over onze heerlijke honingrum of heeft u vragen aan Villa Copita import? We horen graag van u.
- wordt geproduceerd op de Canarische eilanden
- heet in Spanje ron miel of ronmiel
- is goudbruin van kleur en heeft een verfijnde zoetige smaak
- smaakt puur heerlijk (met of zonder ijs), of als mixdrankje
- is verrassend lekker in gerechten, sauzen, dressings en desserts
- heeft een alcoholpercentage van 20%
- bevat minstens 2% honing
- leveren we in een fles van 1 liter
- wordt exclusief geïmporteerd door Villa Copita import
- zo besteld, snel geleverd
Onze favoriete mixen
Puur: niks aan doen.. inschenken, opdrinken
Traditioneel: na het diner een borrelglaasje Las Colmenas met slagroom en een snuf kaneel
Colmenas mojito: 50 ml Las Colmenas (mag meer zijn), 15 ml limoensap (een derde limoen), zes blaadjes munt, aftoppen met bruisend water in een longdrink glas.
Las Colmenas Sangriaaaa: 350ml Las Colmenas, 750 ml Rode wijn Rioja Crianza, 250 ml verse sinaasappelsap, 1 limoen, 1 sinaasappel. Limoen en sinaasappel in schijfjes snijden in de rum. Koud zetten (uurtje of 2). Voeg daarna de verse sap en de wijn toe in een grote kan. Oh ja; je hebt ook grote wijnglazen nodig.
Piña Colmenas: 50ml Las Colmenas, 50 ml ananassap, 25 ml kokosroom, een paar verse ananasblokjes (ok uit blik mag ook) en ijsblokjes. Alle ingrediënten bij elkaar in de blender. Klaar!
Las Colmenas dark 'n stormy: 50 ml Las Colmenas 15 ml limoensap aftoppen met gemberbier. glas: Tumbler